Tørst blev skabt på en isnende kold dag i februar 2021. Drevet af en længsel efter nye oplevelser, fællesskab og nærvær vandrede vi til udkanten af Aarhus med et udvalg af fremragende øl i bagagen. Her lavede vi et stort, trodsigt, hyggeligt bål i forsøget på at holde os varme.
Da nedlukningen ramte, arbejdede vi alle ved flere forskellige ølbarer. Pludselig stod vi uden muligheden for at møde nye mennesker at dele vores ølglæde med. Det efterlod os med et kæmpe tomrum. Det var netop den længsel, der fik os til at skabe Tørst.
Den februar dag besluttede vi os for, at når samfundet åbnede op igen, skulle vi for alvor udnytte muligheden for at komme ud at møde folk. Ud at dele vores passion for god øl, skabe glæde og gode oplevelser—og ikke mindst slukke jeres tørst.
Holdet
Vi er to makkere—Emil og Mathias, der har det til fælles, at vi elsker gode øl. Men det vi mest af alt elsker, er at dele oplevelsen med andre.
Emil
Emil har de seneste par år været baransvarlig hos Fonden Voxhall og i Studenterbaren, derudover er han medstifter af piko-bryggeriet Benspænd. Til bryggeriet arbejder han med at dyrke sin egen humle. Emil tørster i særdeleshed efter florale IPA’er med den helt rigtige bitterhed.
Mathias
Mathias har dedikeret de seneste år til specialøllet. Han har arbejdet på et utal af ølbarer i Aarhus, heriblandt Studenterbaren, Fairbar, samt Aarhus Street Food. Han har på det senest arbejdet som barchef på Åben. Mathias tørster i særdeleshed efter de mørkeste øl med subtile noter af chokolade, ahornsirup og vanilje.
BAGGRUND
Tørst blev skabt på en isnende kold dag i februar 2021. Drevet af en længsel efter nye oplevelser, fællesskab og nærvær vandrede vi til udkanten af Aarhus med et udvalg af fremragende øl i bagagen. Her lavede vi et stort, trodsigt, hyggeligt bål i forsøget på at holde os varme.
Da nedlukningen ramte, arbejdede vi alle ved flere forskellige ølbarer. Pludselig stod vi uden muligheden for at møde nye mennesker at dele vores ølglæde med. Det efterlod os med et kæmpe tomrum. Det var netop den længsel, der fik os til at skabe Tørst.
Den februar dag besluttede vi os for, at når samfundet åbnede op igen, skulle vi for alvor udnytte muligheden for at komme ud at møde folk. Ud at dele vores passion for god øl, skabe glæde og gode oplevelser—og ikke mindst slukke jeres tørst.
Holdet
Vi er to makkere—Emil og Mathias, der har det til fælles, at vi elsker gode øl. Men det vi mest af alt elsker, er at dele oplevelsen med andre.
Emil
Emil har de seneste par år været baransvarlig hos Fonden Voxhall og i Studenterbaren, derudover er han medstifter af piko-bryggeriet Benspænd. Til bryggeriet arbejder han med at dyrke sin egen humle. Emil tørster i særdeleshed efter florale IPA’er med den helt rigtige bitterhed.
Mathias
Mathias har dedikeret de seneste år til specialøllet. Han har arbejdet på et utal af ølbarer i Aarhus, heriblandt Studenterbaren, Fairbar, samt Aarhus Street Food. Han har på det senest arbejdet som barchef på Åben. Mathias tørster i særdeleshed efter de mørkeste øl med subtile noter af chokolade, ahornsirup og vanilje.